Media X se sastoji od ekipe web dizajnera i developera koja je godinama marljivo sakupljala iskustva i to ne samo u bespućima interneta nego i u svim vrstama elektroničkih medija, odnosima s javnošću i u organizaciji evenata. Mišljenja smo da samo onaj koji naćuli uši i osluškuje tržište i klijente može dobro odraditi svoj posao. Volimo internet, volimo raditi razne stvari za internet, volime nove, cool tehnologije i trudimo se svoj entuzijazam prenijeti u svoje web radove.

[br] [hr] [br]
Izrada web stranica u WordPressu

Biramo WordPress

Od svih raspoloživih tehnologija i načina izrade web stranica mi smo izabrali WordPress. Zašto WordPress? Radi se o CMS-u (engl. Content management system) odnosno sustavu za upravljanjem sadržajem koji je nastao 2003. godine i svoje korijene vuče iz blogerskih dana te bez sumnje nije izgubio jednu komponentu koja je bitna svim našim klijentima: jednostavnost i intuitivnost pri administriranju web stranice.
[br]
[br]
[br]

Što može WordPress?

Nećemo Vas zamarati s onim što se nalazi “ispod haube” ali recimo to ovako: ako poznajete WordPress, PHP, Jquery, Photoshop i još nekoliko korisnih alata, onda je samo nebo granica za sve ono što možete sa WordPressom postići. Više o povijesti, mogućnostima, statistikama, showcaseu stranica u WordPressu pročitajte ovdje.

Kako Vam možemo pomoći?

Postoji mnogo različitih djelatnosti te pristupa načinu na koji se određena djelatnost obavlja. Upravo zato ne možemo svrstati vrste stranica koje možemo odraditi u samo par kategorija. Ovdje smo naveli samo neke, osnovne kategorije. Izaberite neku od navedenih ili predložite neku koja bi zadovoljila Vaše potrebe.

[br]
[br]

Neograničen izbor boja za Vašu web stranicu Želite Vašu staru web stranicu zamijeniti novom , modernom i funkcionalnom ?
Najnovije tehnologije izrade web stranicaŽelite zadržati “Look & Feel” postojeće stranice ali želite “ispod haube” imati novi moćni stroj ?
Dodavanje sadržaja na Vašu web stranicuNudimo Vam mogućnost jednokratnog ili povremenog (paušalnog) dodavanja sadržaja.
Integracija društvenih mrežaŽelite integraciju drušvenih mreža poput Facebooka,Twittera ili Google+?
Izrada NewsletteraŠaljite newslettere sa obavijestima, promotivnim akcijama.
Google mapeUpišite svoje ime na karti relevantnih poslovnih subjekata.
Povećajte prihodePovećajte prihode internet oglašavanjem i/ili prodajom.
Dio marketinškog kolačaVrijeme je da uzmete svoj zasluženi dio marketinškog kolača.

[br]
[br]
Kontaktirajte nas, objasnite koje su Vaše potrebe i afiniteti a mi ćemo Vam ponuditi besplatan stručni savjet i zajednički pokušati doći do optimalnog rješenja.

[hr]

Izrada web stranica u Typo3 sustavu Osim WordPressa ne zanemarujemo druge CMS-ove koji briljiraju u nekim drugim segmentima. Upravo zato Vam nudimo i izradu web stranica u Typo 3 sustavu.

Typo 3 je nastao davne 1997. godine te je kontinuiranim razvojem osigurao status jednog od najkvalitetnijih i najsigurnijih CMS-ova razvijenih u PHP-u (programski jezik). Typo3 je Open Source CMS koji se diljem svijeta primjenjuje za  izradu web stranica za razne namjene , od malih web stranica za neprofitne organizacije do kompleksnih višejezičnih stranica za velike korporacije.

[hr]

Media X preporučuje

Plus hosting - banner

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Komentiraj