eCOMMERCE PLATFORMA #1

Skinut preko 14 miliona puta,  WooCommerce pokreće 37% svih online trgovina

PREDNOSTI WOOCOMMERCEA

Bez granica !
 • Prodaja bez granica

  Prodajte bilo što, bilo gdje. Od fizičkih proizvoda, preko digitalnih dobara, usluga ili vašeg vremena, po cijelom svijetu, određenim državama, regijama ili lokalno.

 • Skalabilnost

  Kako vaš posao raste, vaš WooCommerce shop će se prilagoditi. Neovisno prodajete li jedan ili tisuće proizvoda te imate li desetke ili milijune narudžbi, WooCommerce će kvalitetno odraditi posao.

 • Mobile friendly

  WooCommerce je dizajniran tako da vaš shop izgleda jednako kvalitetno i na mobilnim uređajima te da je iskustvo kupovine ugodno i intuitivno.

 • Moderno sučelje

  WooCommerce sučelje je osmišljeno tako da se neprimjetno uklapa u WordPress teme kako bi dizajn vašeg dućana bio moderan i u skladu s aktualnim dizajnerskim trendovima.

 • Sigurnost

  WooCommerce je revidiran od strane Sucuri-a, vodeće tvrtke za provjeru sigurnosti pluginova, kako bi se osigurali najviši standardi kodiranja te osigurala sigurnost vaše trgovine.

 • Naplata

  Osim ugrađenih opcija plaćanja (uplata na žiro račun, pouzećem, PayPal), u WooCommerce se može integirati plaćanje pomoću kreditnih i debitnih kartica svih renomiranih domaćih banaka.

 • Statistika / Inventar

  Osim opsežnih izvješća o prodaji dostupnih u administraciji, inventar vaše trgovine se može sinkronizirati s realnim stanjem inventara u skladištu.

 • Dostava

  Razne metode/cijene dostave: fiksni iznos, međunarodna dostava, lokalna dostava, preuzimanje u dućanu, besplatna dostava. Ograničite dostavu ili vrstu dostave ovisno o državi, regiji, gradu.

WOOCOMMERCE - TRŽIŠNI LIDER

Snaga, proširivost i stabilnost sustava zaslužni su za popularnost WooCommercea koji je u par godina postao neosporni svjetski lider na polju eCommercea.

Tržišni udio u % - cijeli internet

Statistika za web stranice koje koriste e-commerce tehnologiju. Izvor: Builtwith

Tržišni udio u % - Hrvatska

Statistika za web stranice iz Hrvatske koje koriste e-commerce tehnologiju i domenu .hr. Izvor: Builtwith