Moja Ortopedija

GODINA2021 KATEGORIJAWeb trgovina KLIJENTRozi Step d.o.o. Rozi Step d.o.o., za trgovinu i proizvodnju medicinskih pomagala Moja Ortopedija nastala je s jednim ciljem: da olakša potragu za najrazličitijim medicinskim i ortopedskim pomagalima, te ponudi što sveobuhvatniji asortiman u kome će svako pronaći proizvod koji mu je potreban. U ponudi su uključeni samo artikle vrhunske kvalitete i…

Laptopi.hr

GODINA2021 KATEGORIJAWeb trgovina KLIJENTPower Computers d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke Power Computers d.o.o. je proizvodnja, prodaja i servis računala i računalne opreme. Razvoj poduzeća temelji se na kvaliteti proizvoda i stručnoj tehičkoj podršci korisnicima.

Varteks d.d.

GODINA2019 KATEGORIJAWeb trgovina KLIJENTModna i tekstilna kompanija Varteks d.d Modna i tekstilna kompanija Varteks d.d., danas vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji odjeće, osnovana 1918. godine, u svojoj stoljetnoj tradiciji mijenjala se i razvijala sukladno potrebama tržišta i kupaca, istovremeno zadržavajući svoju kvalitetu i prepoznatljivost.

Selectedd

GODINA2018 KATEGORIJAWeb trgovina (B2C i B2B) KLIJENTMinuta dvije za usluge d.o.o. SELECTEDD je nastao kao sasvim logičan rezultat desetogodišnjeg istraživanja, otkrivanja i pomnog biranja inovativnih te inspirativnih dizajnerskih predmeta i poklona koji oko love svojom pomaknutom formom i funkcijom. Mnogi odabrani brendovi sada vec imaju kultni status, ali njihova selekcija nije preskočila male europske radionice…

Natura Vita

GODINA2018 KATEGORIJAWeb trgovina KLIJENTNatura Vita, obrt za trgovinu Obrt Natura Vita nasljednik je dugogodišnje obiteljske tradicije bavljenja trgovinom prirodnim proizvodima za zdravlje i njegu tijela. Ekskluzivni su zastupnici njemačkog proizvođača proizvoda za zdravlje i njegu tijela Hagina cosmetics G.m.b.H.