Ako svojim kupcima omogućavate “Lokalno preuzimanje” kao metodu dostave, možete im pripomoći u pronalasku vaše fizičke trgovine dodatnim informacijama na stranici zahvale (stranica s prikazom detalja narudžbe, nakon kupovine) te eventualno i u emailu potvrde (Processing i Completed order). Tekst možete prilagoditi po želji, jedino što vam preporučujem da za naslov koristite H2 tag jer su u njega wrappani i ostali titleovi na stranici zahvale i u mailovima.

Dodavanje uputa na stranicu zahvale

Kako bi na stranici zahvale prikazali kartu, na Google kartama moramo pronaći iframe kod za embedanje. Izaberemo željene dimenzije embeda, ovisno o tome kako je složena vaša stranica zahvale (ovisno o temi).

Zalijepite iframe kod u snippet na liniji 15

Kupac će na stranici zahvale vidjeti naše upute i Google kartu

Klikni na sliku za uvećani prikaz

Dodavanje uputa u e-mail obavijesti kupcu

Ako želite dodati upute u mailove “Narudžba u obradi” i “Završena narudžba”, moramo malo modificirati kod. Naime, nećemo moći ubaciti iframe s kartom u email te ćemo umjesto toga dodati hyperlink prema karti.

Link prema karti možete dobiti tako što kopirate URL u address baru svog preglednika

Zalijepite URL karte u snippet na liniji 20.

Klikni na sliku za uvećani prikaz

Podatke o trgovini smo pomoću hooka woocommerce_email_after_order_table prikazali nakon tablice s podacima o narudžbi. Želite li ih prikazati iznad tablice, možete koristiti hook woocommerce_email_before_order_table.

Testirano na WooCommerce 3.7

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Komentiraj