26. Sa(n)jam knjige u Istri

GODINA2020 KATEGORIJABusiness KLIJENTUdruga Sa(n)jam knjige u Istri Sa(n)jam knjige u Istri se od 1995. godine profilirao kao festival autora i nakladnika. Sajam posjeti ga od 60 do 80 tisuća ljudi, lani je predstavljeno 50 autora i njihovih novih knjiga, a 146 književnika, glazbenika i umjetnika sudjelovalo je u raznim programima. Sa(n)jam knjige prati i cijeli…

TopStil LMS

GODINA2020 KATEGORIJAWeb trgovina KLIJENTTop Stil LMS d.o.o. Tvrtka TOP STIL LMS d.o.o. je osnovana 1989. godine i od početka je prisutna na tržištu frizerske i kozmetičke opreme, potrošnog materijala, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja. U ponudi imaju samo probrane brandove koji predstavljaju ono najbolje što se može naći na svjetskom tržištu.

Varteks d.d.

GODINA2019 KATEGORIJAWeb trgovina KLIJENTModna i tekstilna kompanija Varteks d.d Modna i tekstilna kompanija Varteks d.d., danas vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji odjeće, osnovana 1918. godine, u svojoj stoljetnoj tradiciji mijenjala se i razvijala sukladno potrebama tržišta i kupaca, istovremeno zadržavajući svoju kvalitetu i prepoznatljivost.

Selectedd

GODINA2018 KATEGORIJAWeb trgovina (B2C i B2B) KLIJENTMinuta dvije za usluge d.o.o. SELECTEDD je nastao kao sasvim logičan rezultat desetogodišnjeg istraživanja, otkrivanja i pomnog biranja inovativnih te inspirativnih dizajnerskih predmeta i poklona koji oko love svojom pomaknutom formom i funkcijom. Mnogi odabrani brendovi sada vec imaju kultni status, ali njihova selekcija nije preskočila male europske radionice…

Natura Vita

GODINA2018 KATEGORIJAWeb trgovina KLIJENTNatura Vita, obrt za trgovinu Obrt Natura Vita nasljednik je dugogodišnje obiteljske tradicije bavljenja trgovinom prirodnim proizvodima za zdravlje i njegu tijela. Ekskluzivni su zastupnici njemačkog proizvođača proizvoda za zdravlje i njegu tijela Hagina cosmetics G.m.b.H.

Orto-Nova

GODINA2018 KATEGORIJABusiness KLIJENTOrto-Nova d.o.o. Centar dentalne medicine Orto-nova ima 12 vrhunski opremljenih ordinacija te moderni i ugodni ambijent sa pogledom na Kvarnerski zaljev. Pružaju sve usluge iz područja dentalne medicine (sve na jednom mjestu), s najmodernijom tehnologijom, preciznim tehnikama rada te visoko kvalitetnim materijalima a sve u skladu s najboljom svjetskom praksom.